April 2018

Mere end 200 kendte sygdomme overføres gennem fødevarer

Årsagen til fødevaresygdommene er:

  • Vira, bakterier, parasitter, toksiner og metaller

Symptomer af fødevareoverførte sygdomme kan være fra mild maveubehag til til livstruende neurologiske, lever- og nyre sygdomme.

89% af udbrud hvor fødevarerne blev forurenet af medarbejdere, blev patogener overført til fødevarerne ved medarbejdernes hænder (Green 2007).

Træning af håndhygiejne hæver niveauet signifikant

Skærm til håndinspektion og træning. Her er vist simpel model til især skoler og mindre virksomheder.

Få tilbud på skærm og håndsprit med fluorescerende middel til dit behov – kontakt os på mail@naturligdesinfektion.dk

Har du rene hænder?

Sådan gør du:

  1. Tilsæt 1-2 pump af den fluorescerenede håndsprit/lotion og fordel det som ved en normal grundig afspritning af hænder.
  2. Placer hænderne i kabinet, så de er fuldt dækket, hele overfladen på begge hænder bør lyse ensartet. Gentag evt. pkt. 1 indtil hele overfladen lyser ensartet.
  3. Vask hænderne grundigt, tør dem og tjek igen i kabinettet. De områder som stadig gløder, er ikke vasket tilstrækkeligt.
  4. Lær den bedste teknik til at vaske hænderne herunder.
  5. Gentag efter behov og se efter forbedringer.

Træning af korrekt udført håndhygiejne virker:

diagram

Nyt fra Naturlig Desinfektion

Tilbage til menu eller læs mere om: