Sådan kan du sikre din produktion mod mugne kapsler

Skimmel og mug i kapsler kan give store problemer i enhver produktion af drikkevarer eller andre flydende produkter.

UVC lys på kapsellinjen – tæt på påsætning – kan sikre din produktion mod mugne kapsler. UVC lyset dræber bakterier og skimmel på kort tid, og helt uden brug af kemi. Flere og flere producenter vælger en effektiv løsning fra vores sortiment af UVC lamper.

Her her vi fået lov at bruge et billede fra Nohrlund som laver økologiske coctails på flaske til det danske marked.  Med Nohrlunds egne ord er de mere end producenter af fantastiske økologiske cocktails på flaske. De har skabt et univers af unikke cocktailoplevelser. Den dag i dag udfolder de sig på nogle af de største festivaller, de bedste restauranter, caféer, og barer, og til store nationale og internationale events.

UV anlægget fra Naturligdesinfektion er valgt for at få ekstra sikkerhed for fuldstændig desinfektion af de særligt følsomme områder og så produktet til enhver tid lever op til deres høje kvalitetskrav.

ND Air 42Short UV anlægget er designet til at dræbe bakterier, vira og svampe. Det kan på ganske lidt plads, sikre en effektiv desinfektion af kapsler, flaskehalse, transportbånd og emballage.

Få vejledning til hvordan du kan få monteret UV lys i din produktion. Kontakt os på mail@naturligdesinfektion.dk eller telefon 22680680.

Tilbage til menu eller læs mere om: