Fjern effektivt de luftbårne bakterier og vira med UVC lys

Vi har en løsning til jeres behov
Luftbårne emner som bakterier og vira kan gøre stor skade. Og vi ved, hvor uoverskueligt, det kan være, når man ligesom jer, gerne vil fjerne problemet, men ikke bruge kemiske løsninger eller filtre. Derfor anbefaler vi vores naturlige og effektive metode med UVC lys. Det giver et rent luftmiljø og sikrer en høj hygiejne i for eksempel produktionslokalet, på kontoret og i laboratoriet.

Individuel og professionel vurdering
Uanset hvilken type rum, har vi en en løsning. Og det starter med en individuel og professionel behovsvurdering, hvor vi blandt andet finder frem til:

  • hvilke organismer, vi skal neutralisere
  • hvor stor en luftmængde, der er tale om
  • og hvorvidt der skal være personer i rummet samtidig eller ej

Der er flere metoder til luftdesinfektion: passiv, aktiv eller indbygget
Vi har flere metoder til at fjerne de uønskede emner i luften hos jer.

ND Air Passiv

ND Air er en lampe, der lyser ud i rummet uden egen cirkulation af luften. Det er altså en passiv løsning. ND Air er afhængig af, at luften i rummet cirkuleres på anden måde. Den skal desuden placeres således, at den ikke kan komme til at lyse direkte/indirekte på personer i rummet. Det vil sige, at den skal lyse op mod loftet eller være slukket, når der er personer i rummet. Denne type desinfektion anbefaler vi til rum, hvor der i længere perioder ikke er folk, men hvor behovet for at sikre sterilitet er til stede.
Eksempelvis: operationsstuer, slagterum, laboratorier osv.

ND Air Active

Den aktive løsning til desinfektion er ND Air Active med indbygget blæser og afskærmning. Enheden cirkulerer luften og er velegnet til opholdsrum.

ND Air Active er en samlet enhed, der indeholder uv pære og blæser i et lukket kabinet. Enheden cirkulerer luften forbi uv-lampen og er derfor uafhængig af rummets egen ventilation. ND Air Active kan anvendes hele tiden, også når der er folk i rummet. Dette er en meget stabil og sikker løsning. Denne type desinfektion anvendes ofte i rum hvor der er behov for at sikre et lavt smitte/infektions niveau, mens der er personer tilstede.

UV anlæg til indbygning

UV anlæg til indbygning anvendes typisk i ventilationsanlæg, enten i forhold til sikring af den indgående luft, eller i forbindelse med cirkulation af luften. Den indbyggede montering sikrer afskærmning mod lyset og giver optimal effektivitet.

Eksempelvis: Ventilationsanlæg, indsugningskanaler, tanke, produktionsfaciliteter osv.


 

 


.

 

Tilbage til menu eller læs mere om: