Få en effektiv løsning på bakterier og vira i luft og på overflader

renrum-c

Vi har en løsning til jeres behov
I rene miljøer og laboratorier kan bakterier og vira gøre stor skade. Fokus på sikring af indgangsveje, ventilation og personale er kritiske. Gode procedurer, filtre, sluser kan suppleres med dygtig anvendelse af UVC.

UVC er en helt naturlig og meget effektiv metode til at inaktivere bakterier, vira og svampe.

Individuel og professionel vurdering
Uanset hvilken type opgave, kommer vi gerne med et forslag på den bedste løsning. Det starter med en individuel og professionel behovsvurdering, hvor vi blandt andet finder frem til:

  • hvilke organismer, vi skal neutralisere
  • hvor stor en luftmængde, der er tale om
  • og hvorvidt der skal være personer i rummet samtidig eller ej

Der er flere metoder til desinfektion: passiv, aktiv eller indbygget
Vi har flere metoder til at fjerne de uønskede emner i luften og på overfladerne hos jer.

ND Air Passiv

ND Air er en lampe, der lyser ud i rummet uden egen cirkulation af luften. Det er altså en passiv løsning. ND Air er afhængig af, at luften i rummet cirkuleres på anden måde. Den skal desuden placeres således, at den ikke kan komme til at lyse direkte/indirekte på personer i rummet. Det vil sige, at den skal lyse op mod loftet eller være slukket, når der er personer i rummet. Denne type desinfektion anbefaler vi til rum, hvor der i længere perioder ikke er folk, men hvor behovet for at sikre sterilitet er til stede.
Eksempelvis: operationsstuer, slagterum, laboratorier osv.

ND Air Active

Den aktive løsning til desinfektion er ND Air Active med indbygget blæser og afskærmning. Enheden cirkulerer luften og er velegnet til opholdsrum.

ND Air Active er en samlet enhed, der indeholder uv pære og blæser i et lukket kabinet. Enheden cirkulerer luften forbi uv-lampen og er derfor uafhængig af rummets egen ventilation. ND Air Active kan anvendes hele tiden, også når der er folk i rummet. Dette er en meget stabil og sikker løsning.Denne type desinfektion anvendes ofte i rum hvor der er behov for at sikre et lavt smitte/infektions niveau, mens der er personer tilstede.

UV anlæg til indbygning

UV anlæg til indbygning anvendes typisk i ventilationsanlæg, enten i forhold til sikring af den indgående luft, eller i forbindelse med cirkulation af luften. Den indbyggede montering sikrer afskærmning mod lyset og giver optimal effektivitet.

Eksempelvis: Ventilationsanlæg, indsugningskanaler, tanke, produktionsfaciliteter osv.

Kontakt os for tilbud på en løsning tilpasset dig.


 

 


.

 

Tilbage til menu eller læs mere om: