Om Naturlig Desinfektion

Hjælper jer med at opnå et højt hygiejneniveau

 ….med naturens egen kur: ultraviolet lys

Naturlig Desinfektion er på en mission….og den er slet ikke så impossible endda. Vores mission er at hjælpe industri og landbrug som jer med at bekæmpe bakterier, vira, svampe, mv. med omtanke for miljøet og naturen. Fordi det kan sagtens lade sig gøre. Også uden kemikalier og i overensstemmelse med jeres grønne profil.

Fordi det aldrig skal være bøvlet for jer at optimere hygiejnen på en miljøvenlig måde

Vi ved det. Rigtig mange af vores kunder starter altid med at tro, at implementeringen af et nyt anlæg til desinficering og hygiejne er bøvlet og dyrt. Og især når det skal være miljøvenligt og effektivt på samme tid. Det er det ikke. I hvert fald ikke hos os. Vi går efter løsninger, der blender ind i jeres nuværende setup.

Legoklodser for hygiejnenørder

Når vi kommer ud til jer og kaster et blik ind ad døren, har vi ret hurtigt et godt billede af en løsning. Vel og mærket en løsning, der ikke kræver en total ombygning for jer. I stedet bygger vi en løsning op omkring jeres eksisterende setup. Vores sortiment er med andre ord vores byggeklodser, og vi arbejder altid kreativt og løsningsorienteret med dem i forhold til jeres setup og de omgivelser, de skal indgå i hos jer.

Vi sætter en ære i at følge med i den nyeste forskning indenfor anvendelsen af UVC, så vi altid løser opgaverne på den bedste måde. Derfor er vi også medlem hos IUVA, som samler og publicerer relevante informationer på UV området.

Et udpluk af vores kunder

Et udpluk af vores samarbejdspartnere

Grønne, miljøvenlige og fleksible hygiejneløsninger

I Naturlig Desinfektion sidder vi til dagligt og udtænker løsninger til vores kunder – sådan nogle som jer. Vi leverer hygiejnesystemer til private, industri og landbrug. Kernen i vores forretning er, at alle løsninger passer til virksomheder med grønne profiler, da vi med vores sortiment udelukkende anvender naturens egen medicin, nemlig UV-lys. Effektiv og sikker og kontaktfri desinfektion.

Naturligvis godkendt til brug i fødevarer

Ligesom håndtering af fødevarer er underlagt en række krav til sikkerhed og sporbarhed, er materialerne  til brug i fødevareproduktion underlagt samme regelsæt. Vores UV anlæg er godkendt til brug i fødevareproduktion.

Skal vi hjælpe jer med at optimere hygiejnen?

Du finder flere eksperter til dagligt i Naturlig Desinfektion. Vi sætter det faglige niveau og den rigtige løsning højt.

Kontakt os og lad os finde den helt rigtige løsning for jeres virksomhed.

Pernille Snitkjær, CEO

Rådgivning og salg

Pernille@NaturligDesinfektion.dk

Tlf. + 45 21 22 34 88

Find mig på Linkedin her

Karsten Snitkjær, Techn. Man.

Teknik og rådgivning

Karsten@NaturligDesinfektion.dk

Tlf. + 45 31 45 19 70

Find mig på Linkedin her

Charlotte Zielke

Kontor/ produktion

charlotte@natdis.dk

Tlf. + 45 28 45 46 05

Tanja Rudolph

Indkøb/ Intern salg

tanja@natdis.dk

Tlf. + 45 28 89 76 01

Anette Kobborg

Teknisk designer

anette@natdis.dk

Tlf. +45 28 89 76 05

Timmy Svendsen

Pedel

 

 

Sofie

Ungarbejder

Sebastian

Ungarbejder

Mathilde

Ungarbejder

Tilbage til menu eller læs mere om: